Складаний ніж Spartan Harsey - M4 Rifle Special Edition


Американська компанія Spartan Blades випустила колекційний ніж присвячений легендарній гвинтівці M4. Повнорозмірний складаний ніж виготовлений із застосуванням анодованого алюмінію та окрім гравірування силуету самої гвинтівки М4 прикрашений текстом з другої поправки до Конституції США.



Якщо ви поєднаєте дизайн Білла Харсі та висококласне американське виробництво Spartan Blades , ви отримаєте складаний ніж Spartan Harsey ( SHF ). Носіть цей ніж із гордістю, знаючи, що він повністю американського виробництва, а матеріали та якість виготовлення - першокласні.


Замок Spartan Blades має загальну довжину 22.9 см. (9 дюймів) із лезом 10.8 см (4.25 дюйма), це лезо з нержавіючої сталі S45VN. Оздоблення цього ножа - чорне лезо з PVD-покриттям і атласні пластини на титанових пластинах ручки. Подвійні титанові наконечники для великого пальця на лезі дозволяють використовувати його одночасно, а канавки для пальців забезпечують додаткову підтримку для точних різів і потужності. На ручці також є титанові гвинти, розпірки для стовбура та затиск для кишень із чорним покриттям PVD. У ножі використовується втулка з фосфорної бронзи для зменшення тертя, але водночас він твердотільний і надзвичайно надійний.



Складний ніж Spartan має загальну вагу 167 грам (5.9 унцій), він легкий, враховуючи довговічність і потужність, яку може забезпечити цей ніж. Двосторонній титановий кишеньковий затиск забезпечує універсальність у носінні, а стабілізатор замка надійно фіксує ніж на місці, коли це дійсно важливо. Цей ніж з гордістю виготовлений у США.



Виробник: Spartan Blades

Довжина клинка: 4.25 дюйма

Товщина клинка: 0.154 дюйма

Матеріал леза: CPM S45VN

Твердість: RHC 58-60

Довжина ручки: 4.875 дюйма

Товщина ручки: 0.54 дюйма

Матеріал рукоятки: титан 6AL4V з чорним покриттям PVD

Загальна довжина: 9 дюймів

Вага: 5.88 унцій

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!